Võrumaa omavalitsusjuhid mõistavad RMK ümberkorralduste vajalikkust 31.03

28. märtsil kohtus RMK juhatuse liige Tiit Timberg Võrus Võrumaa Omavalitsuste Liidu juhatusega, et tutvustada ümberkorraldusi RMK-s ja vastata omavalitsusjuhtide küsimustele.

Oma ettekandes andis Tiit Timberg ülevaate RMK saamisloost ja selgitas, miks praeguseid ümberkorraldusi vaja on. Ettekandele järgnesid juba traditsioonilised küsimused, mis saab puhkemajandusest, kuidas tagatakse metsateede korrasolek ja mis saab vabanevatest RMK hoonetest.

„Jõudsime arusaamiseni, et koostöö omavalitsustega peab kindlasti jätkuma. Kui oma struktuuri ja inimesed paika saame, siis anname kohalikele omavalitsustele kontaktid, et vajalikud inimesed oleksid kergesti leitavad,“ ütles Tiit Timberg. „Tundus, et varem omavalitsusliidu avaldustes väljendunud meeleolu oli asendunud arusaamise ja konstruktiivse koostöösooviga.“

Antsla vallavanema ja Võrumaa Omavalitsuste Liidu esimehe Tiit Tõntsi sõnul soovisid omavalitsusjuhid täpsemalt teada, mis RMK-l plaanis on ja mis saab töötajatest, sest Kagu-Eestis on mets ja metsa majandamine tähtis teema.

„Me saime oma küsimustele vastused. Kui nendest asjadest oleks natuke varem räägitud, oleksid ka arusaamatused ära jäänud. Kohtumisest jäi mulje, et süsteem on läbi mõeldud. Nüüd on vaja näha, kuidas see tööle hakkab.“


Lisainfo:

Võrumaa Omavalitsuste Liidu esimees
Tiit Tõnts
515 6105

RMK juhatuse liige
Tiit Timberg
676 7061, 504 5761
tiit.timberg@rmk.ee